пʼятниця, 23 жовтня 2020 16:45

Правоохоронець постачав у СІЗО наркотики

Правоохоронець постачав у СІЗО наркотики
Чоловік незаконно купував наркотики а потім збував їх ув'язненим Фото: npu.gov.ua

У Миколаєві правоохоронець постачав наркотики в СІЗО. Про це повідомили в Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України.

"21 жовтня оперативники управління стратегічних розслідувань Нацполіції в Миколаївській області, слідчі теруправління ДБР міста Миколаєва, за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили оперуповноваженого відділу Миколаївського слідчого ізолятора під час збуту ним наркотичних речовин. Затримали правоохоронця одразу після пронесення наркотиків на територію установи", — йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охоронець виправної колонії продавав наркотики

Чоловік незаконно купував наркотики, а потім збував їх ув'язненим. Під час проведення обшуків за місцями роботи та проживання затриманого правоохоронці вилучили розфасовані пакунки та пластикові тубуси з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору і 17 мобільних телефонів.

У поліції відкрили кримінальне провадження за незаконне виробництво та збут наркотиків. Суд обрав правоохоронцю запобіжний захід - тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 998 тис. грн. За збут наркотиків чоловіку може загрожувати від 6 до 10 років позбавлення волі.

На Житомирщині співробітники ДБР затримали начальника сектора управління протидії наркозлочинності за підозрою в розповсюдженні наркотиків. Поліцейського арештували після збуту чергової партії наркотичних засобів.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронець постачав у СІЗО наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути