Ексклюзиви
неділя, 26 травня 2019 11:15

Правоохоронці затримали псевдополіцейських, які викрали підприємця

Правоохоронці затримали псевдополіцейських, які викрали підприємця
Наразі відкрито кримінальні провадження за фактом викрадення людини, вимагання, незаконного заволодіння транспортним засобом, розбою та незаконного зберігання зброї. Фото: 1NEWS.COM.UA

Під Києвом група озброєних псевдополіцейських викрала столичного підприємця.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.

"Подія сталася 24 травня о 19:20. На спецлінію 102 поліції Київщини надійшло повідомлення від випадкового свідка про те, що на автодорозі поблизу с. Ревне Бориспільського району невідомі на автомобілі Volkswagen T5, із застосуванням спецсигналів - проблискових маячків червоного та синього кольору, зупинили авто Land Rover", - розповіли правоохоронці.

За словами очевидця, зловмисники погрожували водію зброєю і витягнули його з авто. Після чого вдягнули йому на голову чорну маску, посадили до своєї машини і поїхали у невідомому напрямку. А один із нападників зник на позашляховику заручника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземці влаштували перестрілку в гуртожитку київського університету

Отримавши інформацію, поліція ввела в дію оперативний план "Перехоплення" в столиці та області.

"Уже через годину співробітники карного розшуку обласної поліції спільно зі столичними патрульними затримали в одному з мікрорайонів Києва вказаний Volkswagen T5. Присутні в ньому громадяни почали чинити опір, у зв'язку з чим правоохоронці здійснили попереджувальний постріл із табельної зброї та застосували спецзасоби", - додали правоохоронці.

Поліцейські звільнили викраденого заручника - 53-річного столичного приватного підприємця - та затримали групу зловмисників, у яких вилучили зброю, підроблені документи працівників поліції та формений одяг. Троє зловмисників виявилися мешканцями Дніпропетровської області, ще один - з Криму.

Наразі відкрито кримінальні провадження за фактом викрадення людини, вимагання, незаконного заволодіння транспортним засобом, розбою та незаконного зберігання зброї. Затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, їх також перевіряють на причетність до скоєння інших вимагань та розбійних нападів.

У Львові правоохоронці отримали повідомлення про мінування 13 об'єктів.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці затримали псевдополіцейських, які викрали підприємця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути