середа, 10 серпня 2022 11:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Працюють партизани: у Мелітополі злетів у повітря штаб "Единой России"
3

У Мелітополі партизани підірвали штаб "Единой России"
Фото: t.me/AFUStratCom
У Мелітополі партизани підірвали штаб "Единой России"
У Мелітополі партизани підірвали штаб "Единой России"

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області продовжує діяти партизанський рух.

У ніч на 10 серпня невідомі підірвали штаб "Единой России". Про це повідомив мер міста Іван Федоров в телемарафоні "Єдині новини", передає Gazeta.ua.

"Сьогодні пекельна ніч для ворогів на території Мелітополя – третя поспіль. Вчора (9 серпня. – Gazeta.ua) близько 22:00 сили спротиву й партизани пошкодили штаб "Единой России". Сьогодні є конкретні заяви про те, що оголошено полювання на всіх причетних до псевдореферендуму на тимчасово окупованій частині Запорізької області. Це свідчить про те, що сили спротиву точно будуть проти (референдуму. – Gazeta.ua) і робитимуть все, щоб таке дійство не відбулося", – сказав Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще в одному розташуванні російських окупантів пролунала "бавовна"

Інформацію про вибух поблизу штабу також підтвердило місцеве видання "РИА Мелитополь" в Telegram.

"Штабу неабияк зіпсували фасад. Поки що обійшлося без жертв. Але це гучне попередження кожному, хто надумає взяти участь у роботі теркомісій і поквартирному обході, та інших діях, пов'язаних з псевдореферендумом. Помилування не буде нікому. Це розуміють місцеві зрадники. Тому є інформація, що деякі керівники виборчкому після феєрверку в штабі "Единой России" пішли в запій", – ідеться в дописі.

Про відкриття штабу "Единой России" у Мелітополі повідомляли в липні. Це керівна партія Росії, створена 1 грудня 2001 року.

Близько 10 потужних вибухів пролунало в Мелітополі увечері 8 серпня. Рвонуло в західній частині міста, де базуються російські окупанти. Також сили оборони накривали ракетами пункти дислокації ворожих військ у ніч на 8 серпня. Тоді в Мелітополі загинули понад 100 окупантів, повідомляв Іван Федоров.

9 серпня в Мелітополі знову пролунали вибухи. Дим здійнявся над військовою базою загарбників. Цей об'єкт окупантів атакують вже вчетверте, заявив Федоров.

Зараз ви читаєте новину «Працюють партизани: у Мелітополі злетів у повітря штаб "Единой России"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути