понеділок, 05 листопада 2018 13:10

Працівника знімальної групи арештували за вбивство перехожого

Працівника знімальної групи арештували за вбивство перехожого
Галицький райсуд Львова арештував 35-річного нападника на два місяці, поки триває розслідування інциденту. Фото:portal.lviv.ua

Галицький райсуд Львова арештував на 2 місяці 35-річного працівника знімальної групи, який під час словесної перепалки вбив 29-річного перехожого.

Інцидент відбувся вночі 31 жовтня біля готелю "Львів" на проспекті Чорновола у Львові. Конфлікт стався під час зйомок фільму, а нападником є працівник знімальної групи, - повідомляє прес-служба прокуратури Львівщини .

"Йдеться про інцидент, який стався 31 жовтня під час зйомок кінострічки у Львові. Того дня близько 04:20 між працівником знімальної групи зі столиці та львівським перехожим виник словесний конфлікт, під час якого 35-річний киянин завдав 29-річному чоловіку ножове поранення", – повідомила прес-служба прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українське місто стане Парижем у французькому серіалі

Галицький райсуд Львова арештував 35-річного нападника на 2 місяці, поки триває розслідування інциденту. Оскільки справу кваліфікували як умисне вбивство, чоловіку загрожує ув'язнення строком до 15 років. При цьому причини конфлікту залишаються невідомими: прокуратура уточнює лише, що під час інциденту 35-річний киянин перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Першими про цей інцидент повідомили львівські патрульні, які 31 жовтня одразу після вбивства затримали нападника. За інформацією поліції, вбивство відбулося під час конфлікту 2 компаній чоловіків перед головним входом до готелю "Львів". На місці інциденту патрульні виявили 5 чоловіків, деякі з них мали на руках сліди крові. Завдяки відеозапису з камер спостереження вдалося ідентифікувати нападника. Водночас у своєму повідомленні про цей інцидент патрульні не уточнювали, що йдеться про членів знімальної групи і що конфлікт стався під час зйомок.

Французький серіал "Аташе" знімали у центральній частині Львова. Серед локацій вказаний і оперний театр, розташований неподалік місця вбивства. У листопаді знімальна група продовжить зйомки у Києві та Одесі, а потім повернеться до Парижа.

Події серіалу описують ситуацію у Парижі після терактів у листопаді 2015-го. "Ізраїльтянин, відомий музикант, переїжджає до Парижа, де його дружині запропонували посаду у посольстві. У столиці Франції він переживає подружню кризу, а також страждає від відчуття себе емігрантом у розпалі світової міграційної кризи", – йдеться у синопсисі фільму.

У суботу, 3 листопада, поліція затримала 60-річного мешканця села Шишлівці Ужгородського району Закарпаття. Він вбив сестру дружини.

Зараз ви читаєте новину «Працівника знімальної групи арештували за вбивство перехожого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути