Ексклюзиви
вівторок, 06 вересня 2011 16:03

Літня одеситка принесла в міліцію 4 пістолети

Літня одеситка принесла в міліцію 4 пістолети

Одеситка 1954 року народження в ході місячника з добровільної здачі зброї та боєприпасів здала в Малиновський райвідділ міліції міста чотири газових пістолета.

Як повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області у вівторок, жінка принесла пістолет "Вальтер", пістолет "Берета", пістолет "Блоу" і газовий револьвер "МЕ-38 компакт".

Зброя, за словами одеситки, дісталося їй від подруги, яка виїхала на постійне місце проживання за кордон.

В Одесі з 1 по 30 вересня проходить місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових речовин, пристроїв і спеціальних засобів.

При вилученні гладкоствольної мисливської та газової зброї, спеціальних засобів, у разі допущення порушення правил придбання, обліку і зберігання, громадяни підлягають притягненню до адміністративної відповідальності. За незаконне зберігання нарізної вогнепальної зброї, саморобної зброї та боєприпасів до неї, а також вибухових речовин передбачена кримінальна відповідальність. У разі добровільної здачі зброї та боєприпасів, які зберігаються без належного дозволу, а також вибухових речовин, засобів підривання, громадяни звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «Літня одеситка принесла в міліцію 4 пістолети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути