субота, 18 серпня 2012 03:17

Пожежа в штаті Айдахо охопила кілька сотень квадратних метрів
7

Фото: Фото: Reuters

Вітряна погода в штаті Айдахо поки не сприяє локалізації та гасіння пожежі, яка охопила вже кілька сотень квадратних кілометрів. Пожежа почалася ще в суботу, але почала стрімко поширюватися тільки в понеділок.

Крім вітру, цьому сприяла суха трава. Вогонь загрожував кільком житловим будинкам, а також дійшов до землі, яка відноситься до місцевої базі ВПС. На даний момент вітер дме у бік північного заходу з постійною швидкістю 30 кілометрів на годину. У цьому ж напрямку і концентрують свої зусилля пожежні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотні людей евакуйовані внаслідок численних пожеж у США

Цей осередок - один з останніх, що представляють загрозу. Інші великі пожежі, що вирували на минулому тижні на території штатів Колорадо, Юта, Вайомінг і Монтана, вже практично локалізовані.

Цьому явно сприяло поліпшення погодних умов.За опублікованими у середу даними Національної служби погоди, в центрі країни, південному сході і північному сході очікується невелике зниження температури. Але спека скоро прийде на південний захід: в Арізоні, Каліфорнії і Неваді стовпчик термометра може піднятися до 46 градусів, повідомляє ИТАР-ТАСС.

 

Зараз ви читаєте новину «Пожежа в штаті Айдахо охопила кілька сотень квадратних метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути