четвер, 20 грудня 2012 16:26

Пожежа у Бердянську: чоловік загинув у власному ліжку
5

Фото: Фото: Прес-служба МНС

Вчора ввечері в Бердянську у приватному домогосподарстві сталася пожежа, в наслідок якої загинув господар.

Згідно з повідомленням прес-служби Міністерстві надзвичайних ситуацій у Запорізькій області, займання виникло у будинку по вулиці Дубініна у середу, 19 грудня, о пів на четверту вечора. Пожежники повідомили, що чоловік загинув у власній постілі, горіло приблизно на площі 2 квадратних метра.

Як повідомила помічник начальника ГТУ МНС України у Запорізькій області Юлія Баришева, ймовірною причиною цього інциденту став недопалок, який загиблий не встиг загасити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві горів павільйон Радіоринку

"Проте остаточно причину пожежі має встановити експертиза. На розслідування їм дається 10 днів. От така от стандартна процедура", - розповіла Баришева.

Як з'ясувалось в ході розслідування, 58-річний чоловік прийшов навідати свого брата.

"Коли він відчинив двері у будинок звідти пішов дим. Чоловік намагався увійти до кімнати, але йому це не вдалось. Він одразу викликав на допомогу службу порятунку "101". На місце виклику прибув черговий караул МНС. Рятувальники увійшли до приміщення ланкою газодимозахисної служби та виявили тіло людини без ознак життя. Ним виявився 61-річний господар. Через сильне задимлення у будинку пожежники працювали в апаратах на стисненому повітрі. Вони ліквідували займання та не дали можливості вогню розповсюдитись на значну територію", - повідомили у прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «Пожежа у Бердянську: чоловік загинув у власному ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути