четвер, 12 вересня 2024 09:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Повітряні сили за ніч збили над Україною 44 ударних дрони

Силами ППО цієї ночі було збито 44 із 64 ударних БпЛА.

У ніч проти 12 вересня радіотехнічними військами Повітряних сил було виявлено та здійснено супровід 69-ти засобів повітряного нападу противника, повідомив Генштаб.

"Окупанти вдарили по Чернігівщині двома балістичними ракетами "Іскандер-М" із Курської області та однією керованою авіаційною ракетою Х-59/69 із Брянської області, двома крилатими ракетами Х-22/32 із літаків Ту-22М3 (з повітряного простору над акваторією Чорного моря в напрямку острова Зміїний), 64-ма ударними БпЛА типу Shahed", - сказано в повідомленні

Повітряний напад противника відбивали авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України. У результаті протиповітряного бою збито 44 ударних БпЛА. Три ворожі безпілотники полетіли назад у росію, ще чотири - локаційно втрачені на території України (інформація про постраждалих та руйнування не надходила).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічний удар РФ: на Хмельниччині горить меблевий склад

Автор: ПС
  ЗБИТО 44 УДАРНИХ БПЛА
ЗБИТО 44 УДАРНИХ БПЛА

"Станом на 9:00 чотири ударні БпЛА залишаються в повітряному просторі України, йде бойова робота! Завдяки активній протидії Сил оборони, більшість ворожих ракет не досягла бажаних цілей. Протиповітряна оборона працювала у Київській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Сумській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Запорізькій та Полтавській областях", - повідомили військові.

Росія завдала ударів по Конотопу на Сумщині. Енергетична інфраструктура зазнала значних пошкоджень. Є поранені і багато руйнувань.

Зараз ви читаєте новину «Повітряні сили за ніч збили над Україною 44 ударних дрони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути