четвер, 11 жовтня 2018 13:28

Повідомили, скільки території розмінували навколо Ічні

Повідомили, скільки території розмінували навколо Ічні
Групи розмінування Збройних сил України здійснили поверхневе очищення 70% території 6-го арсеналу Міноборони неподалік Ічні на Чернігівщині. Фото - facebook.com/aleksej.cernobaj

Групи розмінування Збройних сил України здійснили поверхневе очищення 70% території 6 арсеналу Міноборони неподалік Ічні на Чернігівщині. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олексій Чернобай.

"З 10 жовтня на території арсеналу працюють 10 груп розмінування, які здійснили поверхневе очищення понад 70% адміністративної території арсеналу. Робота триває", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили скандальні деталі про військових 6 арсеналу

За словами Чернобая, на території арсеналу силами ЗСУ та ДСНС організоване гасіння осередків тління на технічній території. Пожежа вже ліквідована, поодинокі вибухи боєприпасів спостерігаються лише на 2 майданчиках, де відбувається тління.

На місці події працюють 9 пожежних танків, 3 інженерних машини розгородження, 2 пожежні літаки авіації ДСНС і 9 пожежних машин.

Державна служба з надзвичайних ситуацій планує розмінувати територію навколо складів боєприпасів біля Ічні у Чернігівській області до 15 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, скільки території розмінували навколо Ічні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути