вівторок, 29 травня 2018 17:18

Повідомили про стан потерпілих від зіткнення авто з потягом

Повідомили про стан потерпілих від зіткнення авто з потягом
2-річний Любомир, який постраждав у страшній аварії на залізничному переїзді в Кодимському районі на Одещині, знаходиться в украй важкому стані. Фото — Національна поліція України

2-річний Любомир, який постраждав у страшній аварії на залізничному переїзді в Кодимському районі на Одещині, знаходиться в украй важкому стані.

Про це повідомила хрещена хлопчика - Анастасія. У малюка діагностовано кома третього ступеня, черепно-мозкова травма, крововилив та перелом основи черепа, передає "Думская".

"З Одеси прибули фахівці, вони на місці працюють і повинні прийняти рішення, транспортувати дитину в Одесу чи Київ, або боротися за його життя в Кодимі", - розповіла Анастасія.

Сьогодні під час апаратної наради голова Одеської обласної державної Максим Степанов заявив, що якщо лікарі дозволять транспортування хлопчика, його вертольотом доставлять до Одеси. Ще одна потерпіла дитина -9-річна дівчинка - знаходиться в одеській лікарні. Її стан лікарі оцінюють як важкий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднено відео з місця ДТП з українським автобусом в Будапешті

Мати хлопчика, яка теж перебувала в автобусі, отримала множинні забої, вона в шоковому стані, розповіла хрещена Анастасія. Батько Любомира, який і був за кермом у момент ДТП, затриманий поліцією. За деякими даними, він теж отримав травми, наскільки важкі - невідомо.

На даний момент родичі постраждалої сім'ї збирають допомогу на лікування Любомира, якому потрібні операції і реабілітація.

У Кодимському районі в Одеській області на нерегульованому залізничному переїзді зіткнулися потяг "Інтерсіті" №764 Одеса - Київ і мікроавтобус Nissan. В результаті аварії загинула 26-річна жінка. Ще троє людей, в тому числі діти 9 і 2 років, отримали різні травми. Водій мікроавтобуса, незважаючи на попереджувальний світловий і звуковий сигнали, виїхав на переїзд, де сталося зіткнення.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили про стан потерпілих від зіткнення авто з потягом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути