пʼятниця, 04 травня 2018 09:47

Повідомили, коли очікують повної ліквідації пожежі у Балаклії

Повідомили, коли очікують повної ліквідації пожежі у Балаклії
Пожежу на території військового арсеналу у Балаклії сподіваються ліквідувати до кінця сьогоднішнього дня. Фото - hromadskeradio.org

Пожежу на території військового арсеналу в Балаклії на Харківшині сподіваються ліквідувати до кінця сьогоднішнього дня.

У місті лунають поодинокі вибухи – близько десятка за останні 8 год. Територія, де ще є осередки тління, займає кілька квадратних метрів. Починаючи з 5:00 на арсеналі працює авіація. Про це повідомив речник оперативного прес-центру Міністерства оборони Віталій Саранцев.

"Чергові підрозділи здійснюють контрольну проливку ділянок місцевості, на якій відбувалося тління. Залишилися кілька невеликих осередків, де тління все ще відбувається. Вночі працювали чергові підрозділи, військова техніка: пожежні танки й інженерні машини розгородження. 2 години була тиша, а тоді сталися 2 вибухи", – розповів Саранцев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа у Балаклії: прокуратура відкрила справу

Школи, дитячі садки та лікарні у Балаклії сьогодні працюють у штатному режимі. Жителі, які вчора покинули місто, повернулися додому.

3 травня на території 65-го арсеналу в Балаклії загорілася суха трава. Загальна площа пожежі склала 35 га. Пожежа супроводжувалася вибухами боєприпасів. За інформацією ДСНС і Міноборони - вибухи були одиничними, за свідченнями місцевих жителів - інтенсивність становила 1 вибух у 5-10 секунд. У місті обмежено рух автотранспорту у 10 км зоні навколо Балаклії та введено тимчасову заборону використання повітряного простору в радіусі 30 км і висотою 6 км.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, коли очікують повної ліквідації пожежі у Балаклії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути