середа, 26 жовтня 2022 12:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Потужний вибух у центрі Мелітополя влаштували два клани російської "влади" – Федоров

Потужний вибух у центрі Мелітополя влаштували два клани російської "влади" – Федоров
В окупованому Мелітополі вибухнув автомобіль біля бізнес-центру 25 жовтня. Фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Вибух, що стався напередодні у центрі Мелітополя Запорізької області, є результатом війни двох кланів окупаційної "влади".

Рвонуло біля будівлі, що належить сім'ї гауляйтера Євгена Балицького. Про це заявив мер міста Іван Федоров в Telegram 26 жовтня.

"З початку окупації територій Запорізької області загарбники визначили Мелітополь як адміністративний центр і борються між собою за сфери впливу. З одного боку, Генштаб міноборони РФ, який представляє Євген Балицький. З іншого – Федеральна служба безпеки, місцевим ставлеником яких є Володимир Рогов", – пояснив Федоров.

Будівля, біля якої пролунав вибух, є знаковою для росіян. Її захопили підрозділи ФСБ для розміщення особового складу в перші дні окупації, каже Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни тримають в заручниках жителів чотирьох областей – мер Мелітополя

"Навіть Балицького перестали пускати до приміщень. Через декілька місяців у будівлі розмістились пропагандистські ЗМІ, які ретранслювали свої передачі на всю тимчасово окуповану частину Запорізької області. Також недалеко від будівлі знаходиться телевежа, над якою окупантам важливо встановити контроль", – додав мер.

За його словами, вибухи у Мелітополі є черговим доказом того, що росіяни "заради захоплення влади над ключовими об'єктами готові вдаватись до крайніх заходів".

У тимчасово захопленому Мелітополі вранці 25 жовтня пролунав потужний вибух. Рвонуло авто біля приміщення, в якому був розташований один зі штабів пропагандистів Кремля, повідомив Іван Федоров.

Підірвана будівля була "одним із центрів ухвалення рішень" росіян. Розташована на просп. Богдана Хмельницького, 70. Потужність вибуху була такою, що у людей у ​​багатоповерхових будинках поряд вилетіли шибки у вікнах, писали в мережі.

Зараз ви читаєте новину «Потужний вибух у центрі Мелітополя влаштували два клани російської "влади" – Федоров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути