пʼятниця, 14 грудня 2012 09:48

Відвідувача криворізького нічного клубу били 7 охоронців: хлопцю пробили череп і вибили око

Відвідувача криворізького нічного клубу били 7 охоронців: хлопцю пробили череп і вибили око
Іван з друзями святкував у клубі День Збройних сил України. Фото: Сегодня

Кривий Ріг Дніпропетровської області вражений свавіллям у місцевому клубі "Святошин" - днями охоронці там сильно побили відвідувача, пише Сегодня.

Як розповів батько 27-річного постраждалого шахтаря Івана Погорєлова, НП сталася близько другої ночі 7 грудня. Хлопець з друзями святкував у клубі День Збройних сил України.

"Вони замовили столик, випили. Потім попросили принести квіти. Мотивом для побиття стало те, що син нібито відмовився платити за квіти. Але це дивно, адже у нього з собою було достатньо грошей. Але навіть якщо людина випила і почав поводитися якось не так, ну навіщо ж вбивати?"- обурюється Валерій Погорєлов.

За словами батька, охоронці натиснули тривожну кнопку і на підмогу їм під'їхали ще кілька людей.

"Коли їм люди почали говорити, мовляв, що ж ви робите, ви ж його вб'єте, так вони побили двох хлопців з тих, хто захищав сина", - розповів Валерій Миколайович.

У сутичці з сек'юріті хлопцю зламали верхню щелепу, ніс, кістки обличчя, пробили череп. Також у нього - струс мозку і численні гематоми по всьому тілу. Молодий чоловік також залишився без лівого ока.

У свою чергу в "Святошині" розповіли, що конфлікт у Івана з друзями був з двома працівниками агентства "Мега-байт", яке надає закладу охоронні послуги (телефони фірми вчора весь день були відключені).

"Ці клієнти спровокували скандал. Забрали у дівчини, яка розносила троянди, квітів на 800 грн і почали розкидати їх у залі. А, коли вона просила розплатитися, то один з цих трьох погрожував їй фізичною розправою", - розповіли в клубі.

Тим не менш дирекція закладу визнала, що охоронці явно перевищили свої повноваження, і вже підшукує нову охоронну фірму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійня в Одесі: людей розстрілювали кулями зі зміщеним центром ваги

Цей випадок викликав у місцевих жителів великий резонанс: одні кажуть, що хлопець сам у всьому винен, інші його жаліють і вимагають покарати охорону. Але всі одностайні в думці, що таке звірство з боку сек'юріті неприпустимо.

"Якщо він бушував, то потрібно було його скрутити і викликати міліцію, а не бити. А якби він повернувся потім з братаном і почав розстрілювати всіх в клубі, як це було нещодавно в Одесі? Тоді б постраждали невинні люди ", - обурюється 37-річний Валерій.

Як повідомили в прес-службі Криворізького міськуправління міліції, зараз правоохоронці вивчають обставини цієї справи. У клубі вилучили відео з камер спостереження, а потерпілому призначили судмедекспертизу. Крім того, джерело в правоохоронних органах повідомило, що охоронне агентство, співробітники якого побили клієнта "Святошина", не в перший раз помічені в таких інцидентах.

"Вже зафіксований третій подібний факт. Тому зараз вирішується питання про позбавлення цієї фірми ліцензії", - сказало джерело.

Зараз ви читаєте новину «Відвідувача криворізького нічного клубу били 7 охоронців: хлопцю пробили череп і вибили око». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути