субота, 03 вересня 2022 11:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Породіллю з Маріуполя, яка перейшла на бік РФ, допустили в колонію Оленівки

Породіллю з Маріуполя на Донеччині Мар'яну Вишемирську (Підгурську), яка перейшла на бік окупантів, допустили в колонію на території окупованого селища Оленівка.

Там російські терористи тримають українських захисників, які боронили Маріуполь. Про візит туди Вишемирської повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram 3 вересня.

Автор: t.me/andriyshTime
  Породілля Маріанна Вишемирська, яка зрадила Україну, показалася в колонії в Оленівці. Селище підконтрольне так званій ДНР
Породілля Маріанна Вишемирська, яка зрадила Україну, показалася в колонії в Оленівці. Селище підконтрольне так званій ДНР

"Вчора (2 вересня. – Gazeta.ua) всі прозріли від того, що Мар'яна Вишемирська, жінка з фото біля розбомбленого пологового будинку, долучається до пропаганди. З ілюстрацією кульок аквафрешу з 1 вересня в Маріуполі. Однак це лише "квіточки". Вона майже єдина, кого недавно допустили росіяни в Оленівку. У колонію, де тримають наших героїв", – написав Андрющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У жовтні народжувати – в Оленівці росіяни тримають в полоні вагітну Мар'яну Мамонову

Додав, що в колонії зрадниця робила пропагандистський репортаж з одним з військовополонених полку "Азов".

"Якщо є пекло на землі, то саме такі "громадяни України" (як Вишемирська. – Gazeta.ua) заслуговують на нього", – прокоментував радник.

Автор: t.me/andriyshTime
  Судячи з допису зрадниці, вона спілкувалася в Оленівці із військовополоненим "азовцем" Денисом Крищенком
Судячи з допису зрадниці, вона спілкувалася в Оленівці із військовополоненим "азовцем" Денисом Крищенком

У березні 2022 року Мар'яна Вишемирська ледь не загинула під час бомбардування російськими окупантами одного з пологових будинків Маріуполя. Світлини вагітної жінки, яку українські військові виводили з розбитої будівлі, тоді облетіли світ.

Вишемирська "засвітилася" на пропагандистському відео, знятому 1 вересня цьогоріч. Вона прийшла до відчиненої окупантами школи й роздавала дітям повітряні кульки червоного, синього й білого кольорів, які є на російському триколорі.

У ніч на 29 липня росіяни вбили частину полонених військових полку "Азов", які перебували в колонії в окупованій Оленівці Донецької області. Вибух в Оленівці був російським терористичним актом, повідомив український Генеральний штаб.

Зараз ви читаєте новину «Породіллю з Маріуполя, яка перейшла на бік РФ, допустили в колонію Оленівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути