середа, 21 липня 2021 18:10

Породілля залишила немовля на рідних, а ті від нього відмовилися

Породілля залишила немовля на рідних, а ті від нього відмовилися
У Запоріжжі мати покинула немовля на рідних, щоб влаштувати особисте життя. А ті спровадили хлопчика до лікарні й відмовилися від нього. Фото: 1news.zp.ua

У Запоріжжі 23-річна жінка народила сина, але не захотіла його виховувати. Залишила рідним, а сама пішла влаштовувати власне життя.

Родичі втомилися доглядати хлопчика й теж відмовилися від нього, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лікарню підкинули п'ятиденного хлопчика із запискою

"Про долю маляти повідомила 17-річна жителька Дніпровського району. Розповіла, що старша сестра чотири місяці тому народила дитину. Одразу відмовилася за сином доглядати, тож залишила немовля їм із матір'ю. Сама ж перебралася жити окремо й участі у вихованні дитини не бере", - ідеться в повідомленні.

Сестра й мати жінки теж відмовилися від немовляти, тому поліцейські доправили його в медзаклад. Зараз малюк під опікою медиків.

Подальшу долю дитини вирішуватимуть компетентні служби.

На Херсонському автовокзалі вагітна покинула 4-річного хлопчика й поїхала геть. На дитину звернув увагу небайдужий і викликав поліцію. Працівникам соціальних служб хлопчик сказав, що його звати Тимур. Прізвища не знає. Оперативники переглянули відео з камер спостереження на будівлі автовокзалу. Камери зафільмували, як орієнтовно о 12:40 із маршрутки Одеса – Херсон хлопчик вийшов із жінкою, яка залишила його на лавочці, а сама через 10 хв. сіла в іншу маршрутку у зворотному напрямку. З'ясувалося, батько знайди перебуває в зоні ООС. А на вокзалі його покинула мачуха після сварки з чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Породілля залишила немовля на рідних, а ті від нього відмовилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути