понеділок, 30 липня 2018 15:22

Порахували, скільки разів Зайцева залишала СІЗО

Порахували, скільки разів Зайцева залишала СІЗО
За час перебування в СІЗО підозрювана в смертельній ДТП на вулиці Сумській в Харкові Олена Зайцева 29 разів залишала територію ізолятора. Фото - Українські Новини

За час перебування в СІЗО підозрювана в смертельній ДТП на вулиці Сумській в Харкові Олена Зайцева 29 разів залишала територію ізолятора.

За ці рази вона відвідувала суд і лікарні, була присутньою на слідчих експериментах. Другого обвинуваченого, Геннадія Дронова, вивозили 26 разів – до суду і на слідчі експерименти. Про це повідомили в Північно-Східному МРУ з питань виконання кримінальних покарань, передає "Сьогодні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ключовий свідок суду над Зайцевою зникла безвісти

Харків'ян обурив той факт, що Зайцева приходить на слухання зі свіжим перманентним макіяжем. Крім того, її бачили за межами установи виконання покарань №27 – на території Центральної клінічної лікарні №5.

18 жовтня на перехресті Сумської та провулку Мечникова в центрі Харкова зіткнулися Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. У результаті наїзду 5 людей загинули на місці, 5 – постраждали. Пізніше одна з постраждалих померла.

Зараз ви читаєте новину «Порахували, скільки разів Зайцева залишала СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути