Ексклюзиви
понеділок, 23 липня 2018 09:39

Харківська трагедія: нові подробиці сколихнули мережу

Харківська трагедія: нові подробиці сколихнули мережу
Олена Зайцева може отримати близько 7 років в'язниці. Генадій Дронов - до 10 років. Фото: facebook.com/tetyana.dotsyak

Українці уважно стежать за справою Олени Зайцевої та Генадія Дронова, яких судять за масштабну ДТП у Харкові. Активісти помітили багато невідповідностей у справі, а також вражаючих фактів.

Наприклад, швидкість обох транспортних засобів так і не визначена, біометаріал Зайцевої досліджений недостатньо. А нарколог, яка проводила первинний огляд дівчини, зникла, пише на Facebook журналістка Тетяна Доцяк.

"Той випадок, коли твій адвокат топить, що у тебе страшні головні болі. А ти не втрималася і прийшла на засідання зі свіжими бровами", - написала авторка про одне із судових засідань у справі ДТП.

Наголошує, що одразу після ДТП Зайцева не мала при собі водійського посвідчення. Що червону автівку, з якою Зайцева, ймовірно, влаштувала перегони центром Харкова, так і не знайшли. Також - що кожному постраждалому мати Зайцевої виплачує по 50 тис грн. Після цього слідчий вимагав у людей розписки, що гроші отримали і претензій ніхто не має. До того ж прокуратура, ймовірно, недостатньо дослуховується до думок експертів, які вказують на тонкощі аварії. Тому і вирок можуть винести недостатньо об'єктивний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківська трагедія: уникнути аварії було неможливо

У соцмережі бурхливо відреагували на пост Доцяк.

"Бездушні скоти. Вони реально думають, що їм усе дозволено. Механізм відмазування запущено наповну", - написав Станіслав Осиков.

"Думаю десь у $7-8 м. має тато вкластися. У принципі, для такої задачі це не гроші", - додав Ярослав Галецький.

ДТП на вул. Сумській у Харкові сталася 18 жовтня 2017-го. Олена Зайцева за кермом позашляховика Lexus почала рух на червоне світло. Після удару із Volkswagen Touareg під керуванням Геннадія Дронова її авто відкинуло у натовп людей, що стояли на тротуарі. Загинул 6 людей. Ще стільки ж травмовано. Обох водіїв судять.

Зараз ви читаєте новину «Харківська трагедія: нові подробиці сколихнули мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути