понеділок, 26 березня 2012 14:44

Полтавський "терорист" хотів підірвати три 9-поверхівки

Полтавський "терорист" хотів підірвати три 9-поверхівки
На Полтавщині 200 міліціонерів шукали вибухівку. Фото: svit24.net

21 березня близько 23 години вечора в Міністерство внутрішніх справ України подзвонив невідомий й повідомив, що чоловік з Полтави хоче підірвати три дев'ятиповерхівки. Для цього везе з Сімферополя вибухівку й зброю.

"Майже одразу після цього з аналогічним повідомленням подзвонили в Київське головне управління міліції, - повідомив Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції. - На ноги підняли, міліціонерів, вибухотехніків, працівників Державтоінспекції, Міністерства надзвичайних ситуацій з шести областей, Київської, Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської, Харківської, Херсонської та Криму".

Правоохоронці перекрили під'їзні дороги області, перевіряли автівки. Задіяли більше 300 людей, з них 200 з Полтавської області. На операцію витратили більше 100 тисяч гривень.

Більша частина, 64 тисячі, витрачено на Полтавщині.

"Телефонувала 28-річна жінка разом зі своїм співмешканцем, - розповів Сулаєв. - Терористом назвала свого колишнього 33-річного чоловіка, з Полтави. Таким чином хотіла забрати у нього малолітню доньку".

Жінку знайшли наступного дня. Мешкає в одному із сіл Херсонської області.

"Співмешканець раніше судимий за здійснення крадіжок, відбував покарання у виправних колоніях Миколаївської й Херсонської областей, - повідомили в Полтавській обласній міліції. - Чоловікові та жінці загрожує до 2 років ув'язнення. Також, компенсують усі витрати".

Зараз ви читаєте новину «Полтавський "терорист" хотів підірвати три 9-поверхівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути