неділя, 18 березня 2018 17:37

Поліція просить допомогти знайти матір мертвої дитини

Поліція просить допомогти знайти матір мертвої дитини
Нацполіція просить допомоги у встановленні матері, чию новонароджену дитину знайшли у Києві на заводі з переробки вторсировини. Фото - поліція

Нацполіція просить допомоги у встановленні матері, чию новонароджену дитину знайшли у Києві на заводі з переробки вторсировини. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці з'ясували, що сміття привезли від будинку на вулиці Теремківській, 3, Голосіївського району столиці. Встановлено, що тіло дівчинки мати викинула у період з 8 до 14 березня включно, - повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Столичні правоохоронці проводять всі необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення свідків та очевидців події. Вони звертаються до мешканців столиці з проханням надати інформацію, яка може допомогти у встановленні породіллі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Немовля знайшли в під'їзді будинку

Повідомити інформацію можна, звернувшись до Голосіївського управління поліції (вулиця Голосіївська, 15), а також за телефонами: 102, 525-04-04, 067-379-55-70.

У Києві на вулиці Бакуніна на території заводу з переробки вторинної сировини 14 березня у сміттєвому контейнері знайшли тіло дитини. Труп виявив працівник заводу. Причина смерті немовля невідома. Тіло відправили на судово-медичну експертизу.

Зараз ви читаєте новину «Поліція просить допомогти знайти матір мертвої дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути