понеділок, 11 березня 2013 16:51

Поліція назвала причину смерті актора Андрія Паніна

Поліція назвала причину смерті актора Андрія Паніна
Фото: snob.ru

Стали відомі результати судово-медичної експертизи, отримані слідством, на основі яких фахівці назвали офіційну причину смерті відомого російського актора Андрія Паніна.

Лікарі стверджують, що Паніна ніхто не бив - актор отримав закриту черепно-мозкову травму, впавши з висоти власного зросту - така офіційна версія. Поліція як і раніше наполягає на некриминальній версії загибелі актора, але справа буде закрита після перевірки всіх версій.

В цей же час з'явилася інформація, що в останні дні свого життя Андрій Володимирович зловживав спиртними напоями, проте директор і друг Паніна Геннадій Русин стверджує, що артист був абсолютно тверезий. На квартиру на південному заході Москви, в якій його тіло і було виявлено, він пішов у зв'язку з грипом - Панін боявся заразити своїх дітей.

Раніше повідомлялося, що Панін помер від втрати крові. Отримавши травму, артист намагався зробити собі перев'язку, але в нього нічого не вийшло. Спроби покликати на допомогу також не увінчалися успіхом - на мобільному телефоні була розряджена батарея.

Зараз ви читаєте новину «Поліція назвала причину смерті актора Андрія Паніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути