субота, 09 березня 2013 04:15

Актора Паніна поховають на Троєкуровському кладовищі Москви

Актора Паніна поховають на Троєкуровському кладовищі Москви
Фото: 24tv.ua

Заслуженого артиста Росії Андрія Паніна поховають на Троєкуровському кладовищі російської столиці. "За домовленістю з родичами, Андрій Панін буде похований на Троєкуровському кладовищі. Дата похорону поки що уточнюється", - цитують слова джерела у міській адміністрації.

Режисер Олександр Атанесян, друг покійного, раніше заявив "Комсомольській правді", що ховати артиста будуть у вівторок, 12 березня, так як в понеділок судмедексперти мають дати висновок про причини смерті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загинув відомий російський актор Андрій Панін

Як очікується, церемонія прощання з Паніним відбудеться у Московському художньому театрі імені Чехова або Будинку кіно на Васильєвській вулиці.

Актор Андрій Панін, який зіграв у кінокартинах "Бригада", "Каменська", "Піжмурки", "Сволота" і багатьох інших 7 березня, близько 11 ранку був знайдений мертвим у своїй московській квартирі. Тіло артиста, яке лежало на підлозі, виявили після того, як розкрили квартиру: він довго не відповідав на дзвінки, його близькі були стурбовані. Life News повідомляє, що Панін від падіння отримав важку травму голови.

Зараз ви читаєте новину «Актора Паніна поховають на Троєкуровському кладовищі Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі