вівторок, 07 вересня 2021 18:47

Поліція назвала основні версії загибелі мера Кривого Рогу

Поліція назвала основні версії загибелі мера Кривого Рогу
У мерії не вірять, що Павлов здійснив самогубство. Фото: ZN

Основними версіями загибелі міського голови Кривого Рогу 48-річного Костянтина Павлова поліція називає самогубство або доведення до самогубства.

У міській раді Кривого Рогу раніше казали, що це замовне вбивство. Вважають, що опубліковане в мережі відео не повне, повідомляє ZN.

"Так, насправді два місяці в Кривому Розі працювали й ще працюють комісії з аудиту. Навіть рішення слідчого судді щодо встановлення причин смерті містило інформацію про виїмку документів і всіх електронних носіїв не лише в кабінеті мера, а й усіх приміщеннях мерії. Але Павлов стільки років підписував платіжки та проходив аудити міста. У Бюджетному комітеті працював. У мерії і за Порошенка був аудит, і що з того? Мери не ті люди, які через аудиторів стріляються", - каже джерело видання.

Слідчі дії в справі про загибель Павлова виключили версію навмисного вбивства або інсценування вбивства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Точний час смерті мера Кривого Рогу зафіксувала камера сусідів

"Головне слідче управління за результатами даних, отриманих під час досудового розслідування спростувало версію скоєння умисного вбивства або інсценування вбивства", - сказав на брифінгу заступник начальника управління Головного слідчого управління Нацполіції Микола Батюк.

Слідство розглядає мотиви як особистого характеру, так і пов'язані з роботою.

15 серпня в заміському будинку в селі Вільне знайшли з простреленими грудьми мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Тіло близько 16:00 виявив його помічник. Лежав на порозі веранди горілиць, одягнутий у футболку, шорти й високі чорні шкарпетки. Верхня частина тіла надворі, нижня — в будинку. Поруч у калюжі крові — мисливський карабін калібром 7,62 й одна гільза. У поліції розглядають кілька версій — убивство, самогубство й необережне поводження зі зброєю. Також — доведення до самогубства.

Зараз ви читаєте новину «Поліція назвала основні версії загибелі мера Кривого Рогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути