неділя, 17 лютого 2019 12:05

Поліцейський застрелив собаку

Поліцейський застрелив собаку
Чоловік нацькував бійцівського пса на відвідувача супермаркету Фото: facebook.com

У Києві п'яний чоловік нацькував бійцівського пса на відвідувача супермаркету. В результаті патрульний підстрелив собаку, який помер на операційному столі у ветеринарній клініці.

Господаря стафордширського тер'єра затримали. Пес, у якого поліцейський вистрілив, помер на операційному столі у ветеринарній клініці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мінер" поставив на вуха столичну поліцію

Про це написав у Facebook співробітник Національної патрульної поліції України Євген Зборовський.

"П'яний чоловік вирішив, що зайти в супермаркет із бійцівським псом без намордника і повідка хороша ідея, а коли йому зробили зауваження – поліз у бійку, в ході якої вибили скляні двері, а на додачу віддав своєму псу команду "фас", і пес атакував опонента, розірвав вухо (шість швів) і руку (вісім швів). За кілька хвилин на місце прибув екіпаж патрульної поліції і "швидка", потерпілого госпіталізували", – написав Зборовський.

Патрульні вмовляли його одягнути ошийник на собаку і прив'язати його, навіть самі намагалися це зробити. Тварина подумала, що власнику загрожує небезпека, і різко накинулася на патрульного.

Слідчо-оперативна група опитала свідків, вилучила відео з камер спостереження, власника "стафа" затримали і доправили в ізолятор.

Житомирські поліцейські розшукують 26-річного Подорожнього Василя Григоровича. Чоловік підозрюється у жорстокому вбивстві своєї знайомої та її матері. Правоохоронці встановлюють усі обставини злочину.

Вранці мешканка Житомира почула голосні крики на сусідньому подвір'ї та зателефонувала до поліції з повідомленням про конфлікт між жінками та невідомим чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський застрелив собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути