понеділок, 23 листопада 2020 09:57

Поліцейські звинуватили чоловіка у викраденні авто й вимагали хабар
4

У Києві поліцейські незаконно затримали двох чоловіків і вимагали хабар.

Мешканця Львова звинуватили у викраденні автомобіля. Поліцейські затримали його разом зі знайомим та за непритягнення до відповідальності вимагали гроші, повідомили в Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські зняли гроші з банківської картки померлого чоловіка

У Києві поліцейські незаконно затримали двох чоловіків і вимагали хабар
Фото: npu.gov.ua
Мешканця Львова звинуватили у викраденні автомобіля
Мешканця Львова звинуватили у викраденні автомобіля
Мешканця Львова звинуватили у викраденні автомобіля

"Двоє оперуповноважених та інспектор з дізнання вищезазначеного підрозділу під виглядом покупців автомобіля Toyota Land Cruiser затримали 50-річного мешканця Львова та його знайомого. Власника авто змовники звинуватили в тому, що транспортний засіб начебто був ним викрадений. За "непритягнення до кримінальної відповідальності" поліцейські вимагали 10 тисяч доларів ", - сказано в повідомленні.

Патрульні змусили львів'янина зателефонувати брату, аби той привіз частину суми в зазначене ними місце. Водночас зловмисники одягнули на чоловіка кайданки й поїхали забирати "відкупні". Його знайомого в цей час незаконно утримували в одному з кабінетів Солом'янського управління поліції для підстраховки.

Вимагачі отримали €2 тис., а ще $2500 тис. власнику авто дозволили передати пізніше. Лише після цього заручників відпустили.

Трьом поліцейським уже вручили підозри за незаконне позбавлення волі людей та вимагання хабаря. Готується додаткова правова кваліфікація та вручення підозри іншим фігурантам. Досудове розслідування триває.

В Одесі рекетир вимагав з підприємця повернути $12 тис. за борг, якого не було. Злочинець бив чоловіка й погрожував спалити йому автомобіль, якщо той не поверне гроші.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські звинуватили чоловіка у викраденні авто й вимагали хабар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути