середа, 16 вересня 2020 18:10

Поліцейські затримали озброєних чоловіків, які зв'язали дитину

Поліцейські затримали озброєних чоловіків, які зв'язали дитину
Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі

Поліцейські Миколаєва затримали чотирьох озброєних жителів Одеси. Чоловіки вже неодноразово були судимі за розбої. Останній злочин, який вони скоїли — зв'язали 9-річну дитину. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік побив і посадив на ланцюг сина співмешканки

"15 вересня близько о 3 години ночі четверо розбійників проникли до будинку місцевого фермера у Врадіївському районі, зв'язали всю родину, у тому числі 9-річного хлопчика, побили господаря та погрожували ножами. Зловмисники заволоділи чотирма тисячами доларів, ювелірними виробами та зникли", — йдеться в повідомленні.

Поліцейські провели швидку та оперативну роботу з пошуку злочинців і затримали усіх чотирьох учасників озброєної групи. Спецоперацією керувало керівництво Головного управління Нацполіції області.

До складу групи входили раніше судині за аналогічні злочини мешканці Одеси, один з них, ватажок – 52-річний уродженець Азербайджану. У злочинців вилучили гроші, цінності та речові докази, у тому числі з інших розбійних нападів. Зараз поліцейські перевіряють причетність банди до вчинення розбоїв щонайменше у чотирьох епізодах на території області та держави.

У поліції відкрили кримінальне провадження за розбій. Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Харкові поліція затримала 4 членів злочинного угруповання, які вимагали у чоловіка $100 тис. У разі несплати погрожували вбивством дитини.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські затримали озброєних чоловіків, які зв'язали дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути