Ексклюзиви
понеділок, 31 серпня 2020 18:10

"Не заплатиш - уб'ємо дитину": банду затримали за вимагання $100 тис.
3

У Харкові поліція затримала 4-х членів злочинного угруповання, які вимагали у чоловіка    0 тис
Фото: npu.gov.ua
У Харкові поліція затримала 4-х членів злочинного угруповання, які вимагали у чоловіка    0 тис
У Харкові поліція затримала 4-х членів злочинного угруповання, які вимагали у чоловіка    0 тис

У Харкові поліція затримала 4 членів злочинного угруповання, які вимагали у чоловіка $100 тис. У разі несплати погрожували вбивством дитини.

До складу угруповання входили місцеві мешканці віком від 27 до 48 років, серед яких – 2 вихідців із Кавказького регіону. Злочинну діяльність організував 29-річний чоловік, помічницею взяв свою співмешканку, повідомляє департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали банду, яка викрала та ледь не вбила інтернет-провайдера

"До поліцейських по допомогу звернувся харків'янин. Розповів, що упродовж тривалого часу йому надходять телефонні дзвінки з погрозами. Невідомі, погрожуючи фізичною розправою йому та членам його родини, вимагали повернення 100 тисяч доларів. Певний час чоловік не звертав уваги на погрози, допоки невідомі не нагадали про деталі минулорічного розбійного нападу на нього. У разі не сплати коштів погрожували вбити малолітню дитину потерпілого", - сказано в повідомленні.

Організатора та його співмешканку затримали одразу після отримання ними частини коштів – $35 тис. За місцем проживання схопили ще 2 учасників угруповання.

У ході слідства перевірять причетність підозрюваних до скоєння розбійного нападу на потерпілого. Вирішується питання про обрання запобіжних заходів.

У Харківській області розкрили організоване злочинне угруповання, яке очолював лідер на прізвисько Князь. Злочинці займалися вимаганням, рейдерством і умисними вбивствами у Харківській, Дніпропетровській і Полтавській областях. Банду зібрав раніше судимий за вбивство чоловік. До угруповання входили колишні правоохоронці. Злочинці мали вплив на органи місцевої влади.

Зараз ви читаєте новину «"Не заплатиш - уб'ємо дитину": банду затримали за вимагання $100 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути