пʼятниця, 18 листопада 2016 14:05

Поліцейські врятували родину з пожежі

Поліцейські врятували родину з пожежі

На вул. Друга Лінія в Одесі вночі сталася пожежа в дворі житлового будинку. Патрульні інспектори Роман Кіндрицький, Валерій Кармазін, Дмитро Ткачук та командир роти Іван Мощець, котрі приїхали на виклик, врятували родину, - двох малолітніх дівчаток, їх батьків та дідуся з бабусею.

Про це Gazeta.ua розказав Іван Мощець.

"Ми отримали виклик від очевидця пожежі. Він не знав точної назви вулиці, але сказав, що горить у приватному секторі. Мій 151-й екіпаж був неподалік, приїхали за три хвилини. За нами приїхав 109-й екіпаж. Побачили, що палають господарські будівлі. Біля порогу до житлового будинку стояли два кисневі балони заввишки два метри. Могли вибухнути, бо вогонь був за метр від них. Очевидці сказали, що в домі можуть перебувати люди. Ми дістали їх через вікно. Вони навіть не знали, що двір горить", - розповідає 27-річний патрульний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яну водійку на Lexus патрульні зупиняли двічі

Рятувальники прибули на місце через 10 хв. Загасили пожежу. Родину потерпілих, двох дівчаток 4 та 13 років, їх 41-річних батьків, а також бабусю та дідуся, забрали до себе сусіди.

Причину займання з`ясовують експерти.

У Миколаєві поліцейський вихопив у зловмисника гранату, коли той збирався її розірвати. Правоохоронець тримав гранату з висмикнутою чекою 40 хв.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські врятували родину з пожежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути