четвер, 10 листопада 2016 11:20

Поліцейська врятувала чоловіка від самогубства

Поліцейська врятувала чоловіка від самогубства
Gazeta.ua

У Запоріжжі 49-річний чоловік намагався покінчити життя самогубством у дивний спосіб. Втім, його врятували патрульні поліцейські Тетяна Груша і Євгеній Захарченко.

"Чоловік взяв мотузку, на якій сушать одяг. Обв'язав нею шию, а другий кінець мотузки прив'язав до батареї. Сам виліз на підвіконня балкона і почав погрожувати сестрі, що він зможе стрибнути. Він не слабкий" - розповідає Gazeta.ua прес-секретар Патрульної поліції Запоріжжя Юлія Шиймухова.

Сестра одразу викликала патрульну поліцію. Коли чоловік побачив копів у квартирі, вистрибнув з балкона і повис на мотузці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські врятували жінку-самогубцю

Жінка-поліцейський одразу почала витягувати чоловіка. Просила самогубцю піддатися, впиратись ногами об балкон. За хвилину його витягли.

"В останні миті чоловік був дуже знесилений. Йому важко було втриматися руками за підвіконня балкону, втрачав сили. Але таки вдалося. Євгеній Захарченко, який є воїном АТО, переконав його, що життя треба цінувати. З будь-якого конфлікту є вихід", - додає прес-секретар.

Для чоловіка патрульні викликали бригаду швидкої допомоги із психіатричної лікарні. Чоловік не опирався і поїхав на обстеження та лікування.

У селі Березовське Дергачівського району Харківської області застрелився 54-річний Іван Первушкін, колишній керівник Качанівської виправної колонії. Чоловік був хворий на рак. Застрелився зі свого травматичного револьвера в гаражі.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейська врятувала чоловіка від самогубства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути