Ексклюзиви
четвер, 25 лютого 2021 17:42

Покарали водія, який відмовив у пільговому проїзді дітям

Покарали водія, який відмовив у пільговому проїзді дітям
У Києві водія, який відмовив у пільговому проїзді дітям з багатодітної родини, звільнили з роботи. Фото: t.me/kyivpatrol

Водія столичної маршрутки, який відмовив у пільговому проїзді дітям з багатодітної родини, звільнили з роботи.

Патрульні звернулися до директора фірми-перевізника. І разом розшукали вказаного чоловіка, який працював на маршруті ст. м. Шулявська — ст. м. Либідська. Про це повідомили в патрульній поліції Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій маршрутки відмовився везти пенсіонерку й виніс її з салону

"Про випадок стало відомо з допису киянина, де йшлося, що водій маршрутки в грубій формі відмовив його малолітнім дітям у пільговому проїзді. Патрульні з відділу безпеки дорожнього руху звернулися до директора фірми-перевізника та повідомили йому про випадок. Разом вони розшукали вказаного водія. Після з'ясування обставин конфлікту його звільнили", - сказано в повідомленні.

Поліцейські нагадали, що безпідставна відмова від передбаченого законом пільгового перевезення громадян є адміністративним порушенням та належить до компетенції Укртрансбезпеки.

У Києві в Солом'янському районі водій маршрутки відмовився перевозити пільговиків, а саме дідуся з двома дітьми з багатодітної сім'ї. Інцидент стався в маршрутці №239, розповів у Facebook Роман Литвиненко. За словами автора посту, в маршрутку зайшов дід з дітьми 6 і 9 років. Але водій кричав на весь салон, що не треба було стільки народжувати.

Зараз ви читаєте новину «Покарали водія, який відмовив у пільговому проїзді дітям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути