середа, 29 січня 2020 14:02

Погрожували битами і ломом: грабіжники напали на родину фермерів

Погрожували битами і ломом: грабіжники напали на родину фермерів
На Тернопільщині грабіжники забрали майже 265 тис. грн і коштовності з будинку фермерів. Фото: teren.in.ua

Троє невідомих у масках увірвалися до будинку фермерів у Лановецькому районі на Тернопільщині. Забрали гроші, цінні речі й утекли.

Розбійний напад стався 29 січня, близько 3:00, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"За словами потерпілого подружжя, вночі в їхню спальню зайшли троє невідомих та зв'язали обом скотчем руки. Шум почув син власників житла і сховався під ліжко. Проте зловмисники найшли його і також зв'язали. Вимагали від родини віддати гроші. В руках злодіїв були лом, дві бити та револьвер. Потерпілі розповіли нападникам, де гроші", - сказано в повідомленні.

Грабіжники забрали майже 265 тис. грн і коштовності, які були в будинку. Син фермерів вивільнився та покликав на допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 71-річного чоловіка замордували грабіжники

"Нападники, ймовірно, знали, що в будинку фермерів є гроші. А також, що встановлено камери спостереження, оскільки зловмисники забрали вінчестер, де зберігалося відео. Собаку, який бігав на подвір'ї, злодії отруїли перед тим, як увійшли в будинок", - розповів заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Степан Яцух.

Потерпілі розповідають, що чоловіки розмовляли українською мовою, але з суржиком.

Слідчі відкрили кримінальне провадження, працюють на місці події, опитують жителів району, розшукують нападників, опрацьовуючи камери відеоспостережень.

У одному із сіл Ковельського району на Волині стався розбійний напад. Невідомі проникли у будинок. Погрожуючи зброєю, вимагали гроші та ювелірні вироби. Господарі будинку чинили супротив. У результаті нападники поранили 47-річного чоловіка. Його 70-річного батька вбили.

Зараз ви читаєте новину «Погрожували битами і ломом: грабіжники напали на родину фермерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути