пʼятниця, 12 квітня 2019 13:23

Грабіжники вбили чоловіка та поранили його сина

Грабіжники вбили чоловіка та поранили його сина
На Волині невідомі зі зброєю ввірвалися в будинок, вимагали гроші та ювелірні вироби. Один із господарів дому загинув. Фото - УНН

12 квітня близько 2 години у одному з сіл Ковельського району на Волині стався розбійний напад. Невідомі проникли у будинок. Погрожуючи зброєю, вимагали гроші та ювелірні вироби.

Господарі будинки чинили супротив. У результаті нападники поранили 47-річного чоловіка. Його 70-річного батька – вбили, повідомили у відділі комунікації поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це вже навіть не Чикаго: у власному будинку розстріляли подружжя підприємців

"Старший чоловік отримав поранення в голову та живіт від чого загинув на місці. Його син отримав травми різних частин тіла з якими пізніше був госпіталізований. Зловмисники втекли з місця скоєння злочини одразу після стрілянини. Жодними цінностями заволодіти їм не вдалося", - розповіли в поліції.

Введено в дію оперативний план "Сирена". Злочинців розшукують. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтями розбій та умисне вбивство.

Нападників, які катували літнє подружжя, розшукують на Буковині. Зловмисники вдерлись до приватного будинку в селі Коровія Глибоцького району та почали бити 79-річну жінку та 78-річного чоловіка, аби отримати гроші.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники вбили чоловіка та поранили його сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути