понеділок, 10 липня 2017 13:27

Пограбування зі стріляниною на ринку: невідомі напали на підприємців

Пограбування зі стріляниною на ринку: невідомі напали на підприємців
На стоянці промтоварного ринку "7 кілометр" озброєні люди в масках відібрали у підприємців 3 млн грн. Фото - Українська асоціація власників зброї

10 липня на стоянці промтоварного ринку "7 кілометр" в Одесі озброєні люди в масках скоїли пограбування.

Близько 06:45 на територію ринку приїхав автобус з київськими номерами. Водій повинен був передати продавцю велику суму грошей за товар. У цей момент на місце угоди під'їхали чоловіки в масках у двох позашляховиках. Відкрили стрілянину і викрали гроші. Потім зловмисники сіли в машини, збили шлагбаум і зникли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велосипедисту прострелили обличчя

"Батько і син з Києва приїхали закупити оптову партію товару на одеський промринок. Готівку несли в двох сумках. На них накинулися шестеро бандитів і силою відібрали одну з сумок. Під час нападу зловмисники близько десяти разів вистрілили з травматичного пістолета. Потім злочинці сіли в два Mercedes - і на швидкості рвонули зі стоянки. Охоронці спробували заблокувати виїзд, проте Mercedes бандитів знесли шлагбаум і намет поруч з ним "- пише "Думская" із посиланням на власні джерела в прокуратурі.

За попередніми даними, киян пограбували за наводкою злочинці з одеського села.

Підприємці не постраждали. Суму збитку поки що уточнюють, проте є інформація, що грабіжники забрали приблизно 3 млн грн.

Троє чоловіків, працівників промринку "7-й кілометр", вирішили пограбувати підприємця. Один із зловмисників раніше працював на жертву і мав певне уявлення про рівень її доходів.

Зараз ви читаєте новину «Пограбування зі стріляниною на ринку: невідомі напали на підприємців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути