середа, 07 вересня 2011 11:05

Подвійний теракт в Пакистані забрав життя 16 людей
10

Фото: Фото: Reuters

В результаті подвійного теракту, що стався вранці в середу, 7 вересня, в місті Кветта на південному заході Пакистану, як мінімум 16 людей загинули і 32 отримали поранення, повідомляє Agence France-Presse з посиланням на представників місцевої поліції.

Спочатку у штаб-квартири місцевого відділення воєнізованого прикордонного загону (Frontier Corps) спрацював вибуховий пристрій, закладений в припаркований автомобіль, розповіли Agence France-Presse представники поліції Кветти. Потім всередину будівлі увійшов терорист-смертник і привів у дію вибуховий пристрій.

Відповідальність за теракт Кветті поки не взяла на себе жодне з діючих у Пакистані екстремістських угруповань. AFP відзначає, що воєнізований прикордонний загін, у штаб-квартири якого стався теракт, брав участь у спецоперації із затримання Юніса аль-Мавритані - члена керівництва "Аль-Каїди". Аль-Мавритані, що вважався "міністром закордонних справ" "Аль-Каїди" був спійманий 5 вересня в передмісті Кветти. Разом з ним були затримані ще два високопоставлених члена "Аль-Каїди" - Абдул Гафар аль-Шамі і Мессара аль-Шамі.

Зараз ви читаєте новину «Подвійний теракт в Пакистані забрав життя 16 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути