Ексклюзиви
середа, 12 квітня 2023 15:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Подоляк закликав потенційних "миротворців" подивитися відео страти українського полоненого

Подоляк закликав потенційних "миротворців" подивитися відео страти українського полоненого
Радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк прокоментував відео страти українського військового. Фото: president.gov.ua

Країна, яка наживо відрізає голову людині, не може належати до сучасної цивілізації. Не може мати партнерських стосунків із кимось.

Така держава не повинна мати право дипломатичного голосу. Так на публікацію відео страти росіянами українського полоненого відреагував у Telegram радник керівника Офіса президента України Михайло Подоляк.

За його словами, така країна не може купляти собі нерухомість в інших країнах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відео страти українського полоненого: у Зеленського назвали мотиви Росії

"І точно не може головувати в Раді Безпеки ООН. Бо Росія – безумовна країна-людоїд, яка до того ж цим бравує. Залишатися сьогодні, після оприлюднення реальних дій РФ в Україні, нейтральним – це заздалегідь програшна позиція, бо не можна шукати безпеки в пащі людожера", ‒ наголосив Подоляк.

Він нагадав про сутність "русской души" та "русского мира": демонстративно різати голови, катувати беззахисних, убивати беззбройних та ґвалтувати. Подоляк також порадив подивитися оприлюднене відео усім потенційним "миротворцям" з інших країн.

"У нас взагалі немає варіантів "домовитися". Будь-які спроби шукати компромісу з терористами мають жорстко припинятися. Росію треба ізолювати на тривалий "гуманітарний карантин" від решти світу. Із суттєвими обмеженнями. Жодні дії РФ не деморалізують українців, бо ми не маємо іншого шляху, окрім як дійти до перемоги. Щоб кожного дістати й покарати. Це лише стимул працювати інтенсивніше, донатити більше та стати адвокатом України в парламенті чи за трибуною в кожному куточку планети", ‒ наголосив Подоляк.

Російські окупанти стратили українського полоненого – відтяли йому голову. Увесь процес зняли на відео. Кадри страти терористи виклали у мережу.

Україна нічого не збирається забувати і прощати вбивцям. Законна відповідальність буде за все. Потрібен програш терору. Про це, реагуючи на вбивство українського полоненого росіянами, заявив президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Подоляк закликав потенційних "миротворців" подивитися відео страти українського полоненого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути