субота, 18 серпня 2018 18:10

Побратими "Сармата" проводять власне розслідування його вбивства

Побратими "Сармата" проводять власне розслідування його вбивства
Побратими вбитого у Бердянську на Запоріжжі ветерана АТО та активіста Віталія Олешка з позивним "Сармат" ведуть власне розслідування. Фото - Facebook

Побратими вбитого у Бердянську на Запоріжжі ветерана АТО та активіста Віталія Олешка з позивним "Сармат" ведуть власне розслідування.

Підозрюють, що до злочину можуть бути причетні місцеві чиновники. Також уже з'ясували, що сліди замовного вбивства ведуть до Києва. Про це розповів товариш "Сармата" та свідок злочину Андрій Маджаров, передає "Обозреватель".

"Ми проводимо своє розслідування, це дуже цікаво. Убивці приїхали на "Таврії", яка належить Держгеокадастру. Можливо, працівники причетні до цього вбивства. Державний транспорт без дозволу вищого начальства не може нікуди виїздити з території. Особа, яка передала цю машину злочинцям, була затримана, потім її відпустили. Але я не можу сказати, працює він там чи ні. Ми вже розуміємо, що всі ниточки ведуть до Києва. Та й заступник Авакова про це казав", - каже Маджаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство "Сармата": впізнання підозрюваних можуть визнати незаконним

За його словами, до вбивства причетне велике коло високопоставлених чинів, це робила не одна особа. Основним мотивом убивства називає конкуренцію.

"Основна версія - конкуренція. У "Сарматі" побачили конкурента, тому що за півроку активної діяльності своїми прямими включеннями він показав багато фінансових махінацій і кримінальних злочинів влади. Зараз щодо кожного з 600 стрімів ведеться розслідування. Так що версія №1 - це конкуренція за те, щоб потрапити до Верховної Ради. Пономарьов (Пономарьов Олександр Сергійович, народний депутат України VII - VIII скликань, - Gazeta.ua) - реально не дуже психічно здорова людина, і Віталік бив по його гордині", - говорить Маджаров.

Додає, що бізнес-інтереси не могли стати причиною убивства. Оскільки "Сармат" з 2011 року займався політичною та громадською діяльністю. А весь бізнес та нерухомість переписав на дружину.

Бердянського активіста 43-річного Віталія Олешка застрелили при свідках у дворі власного готелю 31 липня. Кілера та його спільників затримали того ж дня.

Зараз ви читаєте новину «Побратими "Сармата" проводять власне розслідування його вбивства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути