Ексклюзиви
пʼятниця, 28 червня 2019 13:14

Побиття кандидата в нардепи: потерпілий записав відеозвернення

Побиття кандидата в нардепи: потерпілий записав відеозвернення
Екс-мер Конотопа на Сумщині та кандидат у народні депутати Артем Семеніхін, на якого скоїли замах, знаходиться в Київському інституті нейрохірургії імені академіка А. П. Ромоданова. Фото - facebook.com/Semenikhin

Екс-мер Конотопа на Сумщині та кандидат у народні депутати Артем Семеніхін, на якого скоїли замах, записав відеозвернення.

Він вийшов у прямий ефір на Facebook. з Київського інституту нейрохірургії імені академіка А. П. Ромоданова, куди його транспортували з відділення реанімації Конотопської ЦРЛ. Стверджує, що замах на нього вчинили після того, як він повернувся з Києва, де був зареєстрований кандидатом у народні депутати по 160-му округу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озвучили основні версії нападу на кандидата в нардепи

За словами екс-мера Конотопа, напад на нього міг організувати нардеп 7-го скликання по цьому округу Ігор Молоток, який знову балотується в депутати Верховної Ради.

Потерпілий також розповів про отримані під час замаху травми. За його словами, у нього три тріщини в черепі і перелом шийного хребця.

У м. Конотопі Сумської області жорстоко побили екс-мера Артема Семеніхіна. Напад стався о 1 годині ночі 27 червня, коли він повертався додому. Для розслідування нападу до Конотопу направили посилену групу з керівництва Нацполіції.

Зараз ви читаєте новину «Побиття кандидата в нардепи: потерпілий записав відеозвернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути