середа, 05 серпня 2020 07:46

Побита на турецькому пляжі українська топмодель спростувала звинувачення

Побита на турецькому пляжі українська топмодель спростувала звинувачення
Відома українська топмодель Дар'я Кирилюк каже, що її під час відпочинку в Туреччині побила охорона готелю. Адміністрація закладу все заперечує. Фото: instagram.com/dariakyryliuk

Турецькі поліцейські відкрили справу за фактом побиття української топмоделі Дар'ї Кирилюк та її друзів.

Все сталося на парковці клубу, коли компанія вже збиралася їхати, розповідає Дар'я. Причину конфлікту назвати не може. Каже, все сталося миттєво. Охорона клубу била не лише хлопців - дісталося їй та подружкам, хоча до сварки ті не лізли.

"Наш друг розмовляв з охоронцем, той його вдарив. За кілька секунд прибігли ще 10 охоронців і почали нашого друга бити. Я швидко сіла в авто, поряд дві подружки. А потім охоронець сів на переднє сидіння і ще раз мене вдарив ", - говорить Кирилюк, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Авакова відреагували на побиття української топмоделі в Туреччині

Після інциденту компанія звернулася до медиків і дала свідчення поліції. Однак у клубі все заперечують. Кажуть, мають відео, де дівчину вдома побив її хлопець. Але Дар'я запевняє, що ніякого побиття не було. Нині справою займається адвокат. Сама дівчина зізнається, що після інциденту гірше про Туреччину думати не стала, а від закладу просто хоче вибачень.

Поліцейські допитують охоронців, на яких скаржиться Дар'я. А також беруть свідчення в інших потерпілих, повідомили в консульстві України в Стамбулі.

Конфлікт стався на курорті Чешме у п'ятницю, 31 липня. Українська топмодель Дар'я Кирилюк заявила, що її та друзів у Туреччині побила охорона одного з пляжних клубів. Дівчина також додала, що вони звернулися до поліції, однак охорона закладу все заперечує. Дар'ю звинуватили в брехні. Також за її словами, адміністрація пляжного клубу відмовляється надавати поліції записи з камер спостереження.

Зараз ви читаєте новину «Побита на турецькому пляжі українська топмодель спростувала звинувачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути