пʼятниця, 26 жовтня 2018 18:25

Побили та пограбували відомого вчителя фізики

Побили та пограбували відомого вчителя фізики
Пограбували вчителя та відеоблогера Павла Віктора. Фото: "24 Канал"

В Одесі троє чоловіків напали на відомого українського вчителя фізики Павла Віктора і пограбували його. Про це повідомили в прес-службі місцевої поліції.

Напад стався під залізничним мостом на Люстдорфській дорозі. Зловмисники штовхнули 64-річного чоловіка і відібрали у нього велосипед. Потерпілий самостійно звернувся до медиків. Він отримав тілесні пошкодження через падіння з велосипеда. Поліцейським про подію повідомили лікарі, передає "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві серед білого дня двоє чоловіків побили продавця та вкрали 2 велосипеди

"За даним фактом Хмельницьким відділом поліції розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж)", - розповіли в поліції і відзначили, що особи злочинців на даний момент встановлюються і їх розшукують.

Павло Віктор створив унікальний курс з фізики для учнів 7 - 11 класів. На його канал в YouTube підписані 150 тисяч людей, відеоуроки набирають мільйони переглядів.

На Рівненщині водій BMW збив 57-річного велосипедиста Григорія Бойчука та зник разом зі своєю жертвою. Родичі звернулися до поліції, яка за знайденими уламками встановила, що велосипедиста збило BMW сірого кольору.

Зараз ви читаєте новину «Побили та пограбували відомого вчителя фізики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути