субота, 12 жовтня 2019 11:26

"Побачене викликає шок" - у Інституті Шалімова вибачилися за колегу-хабарника

"Побачене викликає шок" - у Інституті Шалімова вибачилися за колегу-хабарника
У Національному Інституті хірургії та трансплантології імені Шалімова вибачилися за колегу, якого підозрюють в хабарництві. Фото - facebook.com/surgery.org.ua

У Національному Інституті хірургії та трансплантології імені Шалімова вибачилися за свого колегу – трансплантолога Олега Котенка. Його підозрюють у хабарництві.

Співробітники правоохоронних органів показали колегам Котенка частину відеоматеріалів, на підставах яких звинувачується відомий трансплантолог. Офіційне звернення опублікували на сторінці Інституту у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі наживалися на хворих на рак

"Вчора відбулося засідання Вченої ради інституту на якому співробітники правоохоронних органів, аби уникнути поширення неправдивої інформації та чуток, продемонстрували частину відеоматеріалів, на підставі яких звинувачують Котенка Олега Генадійовича. Побачене не потребує жодних коментарів і викликає шок. Відомо, що днями це відео правоохоронці викладуть у вільний доступ. Ми просимо вибачення за дії нашого колеги", - сказано в повідомленні.

Керівника відділення трансплантації та хірургії печінки Національного інституту хірургії і трансплантології ім. Олександра Шалімова Олега Котенка взяли під нічний домашній арешт. Таке рішення виніс Голосіївський райсуд Києва 4 жовтня. Лікаря звинувачують у хабарництві — отримав від пацієнта $20 тис. — 500 тис. грн. Затримали 3 жовтня на робочому місці.

Зараз ви читаєте новину «"Побачене викликає шок" - у Інституті Шалімова вибачилися за колегу-хабарника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути