Ексклюзиви
середа, 13 липня 2011 17:00

Пляжі Коктебеля залило фекаліями

Пляжі Коктебеля залило фекаліями

У курортному селищі Коктебель (Феодосійський район) курортники не мають можливості купатися в морі і засмагати на пляжах, тому що останні залиті каналізаційними стоками, пише Сегодня.

"Який день гівно тече, на очисних спорудах закрили вентилі нібито за несплату, стоки не перекачуються на очисні, а стікають куди попало, - розповіла киянка Ольга. - Набрид цей сморід".

За словами місцевих жителів, колектора тут ніколи не було - хіба що у турбази "Примор'є" і пансіонату "Блакитна затока", але ці установи відмовляються підключати до себе городян і підприємства, оскільки не витримають підвищення потужності.

"Влада замахнулася на будівництво нових очисних споруд, але де вони візьмуть 4 мільйони євро? - поцікавилася мешканка Коктебеля Світлана. - Радгосп-завод "Коктебель" побудував очисні для своїх потреб, але вирішив допомогти новобудовам біля свого підприємства і підключити до себе. Будфірма, що займалася очисними, зробила їх недобросовісно - всі грунтові води тягнуться з брудом на споруди. Їх радгосп відмовився приймати на баланс. При цьому підприємці, які хотіли підключитися до цього колектору, вклали в нього по 10-15 тисяч гривень кожен - і опинилися біля розбитого корита. Господар фірми взагалі в бігах, так як йому присудили виплатити дуже великий штраф. Так що всі стоки скидають у річку Коктебельку, що пролягає через колишню Волошиновський садибу".

Однак селищний голова Коктебеля Олексій Булига наполягає на тому, що нічого в його населеному пункті не відбувається: "Маячня - всі повідомлення. Приїдьте і подивіться. Була у нас аварія, але її усунули: забилася система, стоки перелилися через колодязі".

Зараз ви читаєте новину «Пляжі Коктебеля залило фекаліями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути