Ексклюзиви
неділя, 18 березня 2018 13:38

Півтори доби сиділа в недобудові: подробиці самогубства 12-річної дівчини

Півтори доби сиділа в недобудові: подробиці самогубства 12-річної дівчини
12-річна Марина Пустовіт наклала на себе руки через нерозділене кохання. Фото - dtp.kiev.ua

12-річна Марина Пустовіт, яку знайшли мертвою біля недобудованого будинку у Святошинському районі столиці, наклала на себе руки через нерозділене кохання.

Про це написала у записці, яку правоохоронці виявили в неї в кишені, повідомила начальник відділу ювенальної превенції ГУ Нацполіціі Києва Оксана Поплавська, передають "Факти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лежала в калюжі крові: неповнолітню дівчину шукали 4 дні

Відзначається, що дівчинці подобався хлопець з її школи, проте на почуття школярки він не відповів взаємністю. Перед самогубством Марина півтори доби сиділа у недобудові. А потім піднялася на 23 поверх та стрибнула.

У школі розповіли, що Марина була відмінницею. Але в якийсь момент її поведінка змінилася. Вона почала прогулювати уроки, стала отримувати погані оцінки. Швидше за все, це все відбувалося якраз через нерозділене кохання.

16 березня у Києві на території будмайданчика знайшли тіло 12 - річної Марини Пустовіт. Виявили біля недобудованого будинку у Святошинському районі столиці на проспекті Перемоги, 133. Дівчинка пішла з дому 14 березня. З того часу її розшукували батьки та поліція. У сім'ї були хороші довірчі стосунки. Конфліктів з батьками не було. У так звані "групи смерті" вона теж не входила.

Зараз ви читаєте новину «Півтори доби сиділа в недобудові: подробиці самогубства 12-річної дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути