середа, 05 червня 2019 13:58

Після зіткнення теплоходів у Будапешті знайшли тіло 12-го загиблого

Після зіткнення теплоходів у Будапешті знайшли тіло 12-го загиблого
Сьогодні на місце трагедії прибуде спеціальний кран, який має піднімати уламки, що лежать на глибині близько 4 м Фото: Еспресо.TV

У вівторок увечері угорські поліцейські знайшли тіло 12-го південнокорейського туриста, який був на борту прогулянкового теплоходу, що затонув на Дунаї у Будапешті.

Тіло чоловіка знайшли за 60 км вниз за течією від столиці Угорщини, розповідає "Європейська правда".

7 тіл загиблих були знайдені відразу після аварії, решту почали знаходити лише за кілька днів через несприятливі погодні умови на Дунаї. 16 людей, включаючи угорський екіпаж, досі вважаються зниклими безвісти. Пошукова операція триває.

"Пошук продовжується всією південною ділянкою Дунаю", - заявили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рейні перекинувся човен із туристами: є загиблі

Вірогідно, що більшість тіл знаходяться в уламках затонулого теплохода. Сьогодні на місце трагедії прибуде спеціальний кран, який має піднімати уламки, що лежать на глибині близько 4 м.

Прогулянковий катер "Русалка" затонув ввечері 29 травня у кількох метрах від опори моста Маргіт навпроти будівлі парламенту Угорщини. У нього врізався великий круїзний теплохід Viking Sigyn. На борту човна перебували 35 осіб – 33 корейських туристи і 2 членів екіпажу. 7 осіб загинули, ще 7 вдалося врятувати, 21 особа вважається зниклою безвісти. Угорська поліція заарештувала громадянина України, капітана великого річкового теплохода. Пізніше суд Буди у Будапешті заарештував його на місяць.

Зараз ви читаєте новину «Після зіткнення теплоходів у Будапешті знайшли тіло 12-го загиблого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути