четвер, 13 липня 2017 18:10

Після відвідування платного басейну діти потрапили в реанімацію

Після відвідування платного басейну діти потрапили в реанімацію
В Одесі після купання в приватному Private Elling діти потрапили у лікарню. Фото - Ваш Айболіт

В Одесі після купання в приватному Private Elling діти потрапили у лікарню.

У них з'явилися блювота, висипання на шкірі і піднялася температура. Проби води віддали на перевірку. Дитячий басейн продовжує працювати, пише "7 канал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боєць АТО загинув, рятуючи дітей

Анна Ткач разом з 4-річною дитиною 1 липня відвідала платний пляж. З тих пір лікує дитя від невідомого захворювання. Спочатку воно було схоже на вірусну застуду. Потім почалася блювота, підвищення рівня ацетону, висип, набряк дихальних органів і висока температура. Через 12 днів хлопчикові стало краще, але лікування не припинили. 10 липня слідом за маленьким Тимофієм у лікарню потрапили ще кілька дітей.

За словами керівника, басейн обробляють AquaDoctor. Це універсальний хімікат для басейнів загального користування. Адміністратор розповів, що вночі за допомогою цього засобу басейн прибирають і чистять спеціальними пилососами. Вранці роблять експрес-аналіз води: перевіряють рівень хлору і pH. Дані записують у журнал.

Результати досліджень будуть готові до кінця тижня. Доки чекають аналізи води, басейн відкритий. Постраждалим сім'ям керівництво пляжу компенсувало витрати на лікування.

Одеситка 24-річна Марина Ігонькіна відпочивала в місцевому аквапарку 8 червня. Під час спуску з водяної гірки отримала струс мозку, зламала ключицю, порвала зв'язки. Жінку прооперували. Поставили дві металеві пластини і 16 шурупів. Лежить у відділенні травматології обласної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Після відвідування платного басейну діти потрапили в реанімацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути