четвер, 07 березня 2013 11:56

Після штовханини з односельцем мешканець Рівненщини помирав дві доби

Після штовханини з односельцем мешканець Рівненщини помирав дві доби
Фото: www.securitylab.ru

Учора, 6 березня, в селі Моквин Березнівсього району Рівненської області поховали 29-річного Василя, який помер після суперечки з 21-річним односельчанином Віталієм. Минулої неділі близько опівночі хлопці зустрілися біля місцевого кафе, що в центрі Моквина. За словами міліціонерів – на той момент обоє молодиків були напідпитку.

"Вася і Віталік обидва нормальні хлопці, але разом вжитися не могли. Тільки Вася мав спокійніший характер і його нелегко було спровокувати", - розповідають у селі. – "Мабуть, і цього разу посварилися через якусь дрібницю".

Під час суперечки Віталій штовхнув Василя на асфальт. Той не встиг ухилитися, упав і більше не піднімався – втратив свідомість. Хлопці злякалися, чого він не ворушиться і викликали медиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві хулігани побили та пограбували художника театру імені Франка

"Швидка допомога" спершу забрала потерпілого на обстеження до районної лікарні – виявилося, що під час падіння він сильно травмував голову. Звідти Василя негайно повезли до Рівного. Однак і в обласній лікарні врятувати селянина не зуміли - він помер у вівторок 5 березня. Наступного дня хлопця поховали на місцевому цвинтарі.

"Василь був безробітним, жили втрьох у одній хаті з мамою та 26-річною сестрою, бо їхній батько помер", - каже сільський голова Юрій Люшин. – "Рідні сильно засмучені, допомоги на поховання у нас поки не просили".

Віталію за недільну пригоду загрожує тюремний строк.

"Поки що ведемо слідство. Правопорушення перекваліфікували на вбивство з необережності", - каже начальник Березнівського райвідділу міліції Олександр Таргоній. – "Стаття передбачає обмеження або й позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років".

Зараз ви читаєте новину «Після штовханини з односельцем мешканець Рівненщини помирав дві доби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути