середа, 06 березня 2013 12:36

На Вінниччині чоловік виховував співмешканку і "випадково" забив до смерті

На Вінниччині чоловік виховував співмешканку і "випадково" забив до смерті
Фото: www.radio.cz

29-річний Аркадій Лизогуб із села Потоки Жмеринського району Вінниччини побив співмешканку 26-річну Світлану Мацеру. Внаслідок чого та померла. Вранці наступного дня тіло виявила рідна сестра жінки.

"До Жмеринського райвідділу міліції зателефонувала схвильована жителька одного з сіл та повідомила, що виявила мертвою свою сестру, - повідомляє прес-секретар Вінницької обласної міліції Ольга Єфремова. - По приїзду експерти встановили, що смерть жінки настала внаслідок численних тілесних ушкоджень".

Правоохоронці встановили, що ввечері жінка зі своїм співмешканцем повертались з поминок. По дорозі подружжя посварилось, бо чоловік вважав, що жінка забагато випила.

"Вирішив виховати її: використав кулаки та добряче побив. Вдома від отриманих побоїв жінка вночі померла, - каже Єфремова. - Підозрюваний одразу зізнався у скоєному."

Подружжя прожило разом 9 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донеччанин забив бабусю металевим прутом з гаками, бо у неї не було чого красти

"Вона інколи любила випити. Сказати, що алкоголічка була не можу, ніде не працювала. Жили вони бідно, - каже секретар сільської ради села Потоки Оксана Коновалова. - Він спокійний, врівноважений. Про нього поганого сказати не можна нічого. На заробітки їздив, на ремонтах підробляв. Куди міг, туди йшов заробити копійку".

Того дня вони повертались із поминок бабусі жінки.

"Люди кажуть, що вийшла вона звідти тверезою. Що там сталось насправді ніхто не знає. Але, коли знайшли мертвою була вся побита, подряпана. Міліція, поки йде слідство, нічого нам не каже. Знайшла Свєту її старша сестра. Вона теж не благополучна, її позбавляють батьківських прав на дітей. Їх четверо в неї. Чоловік сестри восени тещу вбив", - розповідає Коновалова.

По приїзду міліції чоловік був вдома.

"Нікуди не втік. Як сказали, що то він зробив, люди в селі не могли повірити. Він хороший чоловік. Батьків вже його нема, мати втопилась у ставку декілька років тому, - каже секретар. - Є у нього ще сестра і брат. Вони виїхали жити у Липовецький район, а він у рідному селі .лишився жити."

Слідчим відділом відкрито кримінальну справу. Чоловікові загрожує до восьми років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині чоловік виховував співмешканку і "випадково" забив до смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути