середа, 06 травня 2020 12:50

Після похорону обезголовленої 13-річної дівчинки розгорівся скандал

Після похорону обезголовленої 13-річної дівчинки розгорівся скандал
На Харківщині попрощалися із 13-річною Христиною П'яновою, яку вбили і обезголовили. У злочині підозрюють її матір, 38-річну Тетяну. Фото: ТСН

На Харківщині поховали 13-річну Христину П'янову, у вбивстві та обезголовленні якої підозрюють матір 38-річну Тетяну.

З огляду на те, що жінка під слідством, а сім'я загиблої неблагополучна - гроші на похорон збирали небайдужі. Організацію взяла на себе сусідка П'янових - Світлана Перехрест, яку тепер звинуватили в шахрайстві. У результаті їй довелося виправдовуватися за свою ініціативу, пише "Город Х".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Читала думки: батько обезголовленої дівчинки розповів про стосунки з її матір'ю

"Поясню тим, кому більше зайнятися немає чим, як лити бруд. У суботу купували одяг, у неділю купили на похорон весільну сукню. Думаєте, зараз легко знайти це все? У понеділок ми з сестрою Тетяни їздили до слідчого, щоб зрозуміти, коли можна забрати і поховати дитину. Батьків у Тані немає. Я просто допомагаю, вони мої сусіди, дитина росла на моїх очах", - каже Світлана Перехрест.

Тим часом у зв'язку із вбивством Христини представники Дергачівського районного відділу освіти звернулися до батьків школярів із проханням контролювати своїх дітей і зобов'язали класних керівників бути на зв'язку з учнями. Крім того, шкільним психологам настійно рекомендували провести онлайн-конференції на тему домашнього насильства і розповісти, куди діти можуть звертатися в разі прояву до них насильства.

Із 13-річною Христиною П'яновою, яку вбили і обезголовили, попрощалися 5 травня. Церемонія прощання пройшла на кладовищі в селі Подвірки, де жила сім'я. Провести школярку в останню путь прийшли сусіди, а також друзі та вчителі Христини і батько Віталій Пономаренко.

Зараз ви читаєте новину «Після похорону обезголовленої 13-річної дівчинки розгорівся скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути