неділя, 18 лютого 2024 10:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Пілот збитого російського винищувача спрямував літак на окуповане село

 

Пілот збитого 17 лютого на сході України російського винищувача під час падіння спрямував літак на село в Луганській області, що розташоване на тимчасово окупованій територій.

Перед тим він скидав керовані авіаційні бомби на позиції українських захисників. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знищено ще один Су-34 росіян - Повітряні сили

"Пілот російського винищувача вчора скинув декілька керованих авіаційних бомб на позиції українських оборонців. А коли підсмажили вже його - думав виключно про себе, керуючи пошкодженим літаком. Тому спрямував літак не в поля і ліси, а в населені пункти Антрацитівської громади на окупованій Луганщині", - зазначив Лисогор.

За його словами, російський Су впав в межах села Дякове, яке розташоване за кілька кілометрів від кордону з Росією. Село окуповане росіянами з осені 2014 року.

"Про кількість жертв поки невідомо", - додав Лисогор.

Він також опублікував відео, на якому видно, як падає підбитий винищувач. Жінки, які знімали відео, сказали, що літак впав на території населеного пункту.

Уранці 17 лютого українські військові знищили відразу три російські літаки. Українські захисники вдало відпрацювали по авіації противника на Східному напрямку.

Було знищено два винищувачі-бомбардувальники Су-34 та один винищувач Су-35.

Зараз ви читаєте новину «Пілот збитого російського винищувача спрямував літак на окуповане село». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути