пʼятниця, 16 березня 2012 15:58

Підприємці з Лук'янівського ринку пішли шукати правду до Попова
8

Фото: Фото Андрія Жигайла

Близько 50 підприємців з столичного Лукянівського ринку прийшли під будинок Київської міської державної адміністрації, вимагати зустрічі з його головою Олександром Поповим. Просили захистити ринок від рейдерського захоплення.

О 13:00 вони вишикувались на площі під входом до адміністративної будівлі. У руках тримають плакати "Попов захисти ТОВ "Лукяновський ринок", "Просимо допомоги у Попова", "Ні безпредєлу".

"Ми прийшли щоб нас врятували від біди. На ринку ми працюємо давно, і в нас хочуть забрати кусок хліба. То є наш єдиний спосіб заробити. А в нас у всіх є діти", - розказав продавець Наталія Василенко

Працівники ринку починають скандувати "Попов, виходь до нас", "Просимо допомоги". Серед мітингувальників більше жінок. За спинами у них декілька чоловіків.

У цей час в великому залі КМДА проходило нагородження почесних працівників житлово-комунального господарства. До мітингувальників ніхто крім охоронців не вийшов.

"В 2006 році Пилипишин допоміг затвердити правові питання адміністрації на ринок. Тепер його поплічники хочуть забрати у нас. Депутат Київради Ліщенко звернувся до керівництва та запропонував віддати половину акцій. Після відмови ринок тричі хотіли захопити. Ми забарикадувались. Ми не віримо новій адміністрації У нас 500 підприємців працює. Вони обіцяють перепідписати договори, але ми не віримо", - розповів підприємець Денис.

Нагадаємо, 14 березня на Лук'янівський ринок приїхали його нові власники. Продавці забарикадувались та не пустили їх на територію ринку.

Зараз ви читаєте новину «Підприємці з Лук'янівського ринку пішли шукати правду до Попова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути