середа, 14 грудня 2011 09:46

Підозрювану у вбивстві кримських дівчаток відпустили на волю

Підозрювану у вбивстві кримських дівчаток відпустили на волю

Підозрювана в жорстокому вбивстві двох севастопольських школярок Насті Балябіної і Тані Мізіної - 25-річна мешканка Севастополя - відпущена з ізолятора і знаходиться в місті на підписці про невиїзд, пише "Сегодня".

Жінку, мати 5-річну дитину, затримали ще в березні - через два місяці після кошмарної трагедії. Тоді міліція відрапортувала, що затримана зізналася у вбивстві. І нібито причиною послужило те, що жінка приревнувала одну з дівчаток до свого співмешканця. Тепер же міліція відпустила її з-під варти у зв'язку з нестачею доказів у кримінальній справі - днями цей факт оприлюднив начальник Головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Севастопольських дівчаток вбила їхня подруга - Москаль

"Про це городяни пишуть на всіх інтернет-форумах, - розповів Андрій Коваль - один з добровільних організаторів пошуку Насті та Тані, зниклих без вести на початку січня. - Кажуть, що звільнили підозрювану нібито за гроші. Але не зрозуміло - був це хабар чи застава, внесена кимось із близьких, адже громадськість ніхто про це не інформує - звідси і чутки. Важко сказати, чи винна вона взагалі".

У МВС України ситуацію відкрито не коментують. Втім, правоохоронці зараз в незручному становищі, адже до затримання цієї жінки вже писав "явку з повинною" сторож дитсадка, потім міліції "допомогла" наркоманка, яка обмовила свого знайомого, - всі підозрювані виявилися не винні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорстоке вбивство дівчаток у Севастополі розкрито

Любов Балябіна, мама загиблої 10-річної Насті, сумнівається у вині жінки, яку відпустили: "Я вважаю, вона не причетна. Звідки у неї на штанях кров дитини, виявлена під час експертизи? Ходила вона по звалищу, біля якого знайшли тіла дітей, шукала метал, випадково забруднилася. Ніколи не повірю, що вона це зробила з моєю донькою, потім прийшла на місце, викликала міліцію. Якщо це так - значить, вона неадекватна".

Мати не довіряє міліції, там із самого початку йшли не по гарячих слідах, вірили не родичам, а чутками. Та й зараз правоохоронці не поспішають повідомляти новини, якщо тільки їм не подзвониш, нарікає Любов Балябіна. І додає, зітхаючи: "Я не розумію сім'ї Тані Мізіної: на місці трагедії від них - ні квіточки, хоча повз нього вони ходять на дачу. Невже не можна якусь пластмасову за 30-50 копійок купити заради пристойності? Крім нас, ніхто віночка не залишить".

Екстрасенс Павло Люндішев описав цього нелюда: 33-річний безробітний чоловік, любить армійську форму, насолоджується скоєним і зберігає у себе ніж, яким катував своїх жертв.

Зараз ви читаєте новину «Підозрювану у вбивстві кримських дівчаток відпустили на волю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути