пʼятниця, 02 квітня 2021 10:28

Підозрюваний у вбивстві Марії Борисової змушував до сексу 11-річного хлопчика

Підозрюваний у вбивстві Марії Борисової змушував  до сексу 11-річного хлопчика
62-річного Миколау з села Щасливе на Херсонщині підозрюють у зґвалтуванні й вбивстві 7-річної Марії Борисової. Фото: t.me/dkr_npu

Підозрюваний у зґвалтуванні та вбивстві 7-річної Марії Борисової із села Щасливе на Херсонщині раніше нібито чіплявся до 11-річного хлопчика.

Це сталося 1,5 року тому, за словами матері хлопчика. Тоді 62-річний Микола душив і змушував дитину зайнятися оральним сексом. Нові подробиці резонансного злочину розповіли в програмі "Один за всіх" на СТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Марії Борисової: про підозрюваного розповів родич

"Діма йшов із каналу. Він хотів зайти в під'їзд, але перед ним стояв дядя Коля в п'яному вигляді й розмовляв із сусідкою. Діма хотів пройти, але не вийшло. Тому він вирішив почекати біля під'їзду", – згадала жінка.

Про схиляння до сексу хлопчик розповів психологам. А мати написала заяву в поліцію. Але правоохоронці нібито просто провели з чоловіком профілактичну бесіду й відпустили додому.

11 березня в селі Щасливе Олешківського району на Херсонщині знайшли мертвою 7-річну Марію Борисову. Тіло, зав'язане в полімерний мішок, підкинули в недобудований хлів неподалік від дому дитини. Марійку зґвалтували й задушили руками, встановили експерти. Вона зникла 7 березня, коли гралася з 10-річним братом і сусідськими дітьми на вулиці. Її цілодобово шукали близько пів тисячі людей. Підозрюваний у злочині - 62-річний місцевий житель, який раніше мав 4 судимості.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у вбивстві Марії Борисової змушував до сексу 11-річного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути